Vivi Pozzebón en concert al Teatre Mar i Terra

Aquest pròxim dijous 20 de setembre a les 20:40 hores tendrà lloc al Teatre Mar i Terra de Palma el concert de l’artista argentina Vivi Pozzebón, una de les grans renovadores dels ritmes llatinoamericans, que es troba en plena gira europea i acaba d’actuar al Mercat de Música Viva de Vic.

Cantant, percussionista i compositora, Vivi Pozzebón porta endavant un projecte poderós, en el qual fa una relectura sonora del món llatinoamericà. Uneix sons que van de l’altiplà andí a la selva, del desert a la ciutat, d’una riba a l’altra del Riu de la Plata, connectant ritmes que resulten en exòtiques mixtures.

Tradició i avantguarda es combinen en aquest treball exquisit en què sonen ritmes com conga cubana, cúmbia, són, reggae, huayno, hip-hop, cants iorubes, chamamé, samba brasilera, milonga, candombe, festeig peruà, chacarera i cuarteto cordovès, que es barregen i re-signifiquen en les seves cançons, on les lletres parlen de la vida als barris populars, de personatges urbans, de Llatinoamèrica i del món; de la natura, de creences populars, de la pau, de trobades, de les diàspores, del poder de la dona, de l’amor, de la diversitat, de l’alegria del ritme i la celebració, d’homenatges a grans figures de la música llatinoamericana.

A més, el dimecres 19 entre les 17 i les 19 hores, al Teatre Xesc Forteza, també de Palma, Pozzebón oferirà el seu taller Tamboreras, Mujeres al tambor, una iniciativa en què cerca empoderar les dones a través de la música i que comptarà amb la presència d’un grup de dones víctimes de la violència de gènere.

El concert de Vivi Pozzebón a Palma ha estat inclòs dins la programació del festival Palma Folki compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma. Les entrades anticipades poden adquirir-se a travès del web palmacultura.cat.