Jorra i Gomorra reediten “Música sèria” en CD i anuncien nou EP després de l’estiu

Jorra i Gomorra acaben de reeditar en CD el seu primer disc, “Música sèria”, que es pot comprar a partir d’avui a la nostra tenda virtual i a qualsevol tenda de discos (distribueix Gran Sol). L’àlbum, publicat originalment en LP i digital el setembre de 2017, allarga així la seva vida i apareix en aquest format precisament quan la banda anuncia l’edició d’un nou EP per després de l’estiu amb sis noves cançons.

“Música sèria” ha suposat el debut oficial de l’aventura més personal de Jorra Santiago, reverenciat músic manacorí amb un currículum que inclou bandes com Miquel Serra, Roig!, Lost Fills o Pujà Fasuà. El grup ha presentat el disc arreu del territori i ha demostrat que sobren raons per considerar-los una formació única, amb un instint pop increïble i un sentit de l’humor inimitable.

Uns elements que també formen part de “A Manacor”, el nou EP de la banda, que apareixerà després de l’estiu. Enregistrat als Estudis Favela de Palma amb Pep Toni Ferrer i Michael Mesquida, el mateix equip de “Música sèria”, “A Manacor” funciona a mena d’apèndix del disc, a la vegada de que suma nous hits a un repertori ja replè de moments memorables.

El divendres 1 de juny apareixerà, a mode d’homenatge al seu poble, el tema/himne que dóna nom al disc i que ja s’ha convertit en una de les cançons més celebrades en els seus concerts.

La banda continua amb una agenda animada al llarg d’aquest estiu:

  • 30 de maig – Primavera Pro (CCCB, Barcelona)
  • 2 de juny – Fires i Festes, Manacor
  • 8 de juny – Hortellafest, Sant Joan
  • 22 de juny – Festa de la Música, Palma
  • 7 de juliol – Festival Pingüí, Flix